Neem gerust een kijkje in onze showroom van ruim 4200m2

Compleet in Stijl
tafel-met-rode-stoelen-en-lampen-erboven

Een compleet verzorgd interieur

Een prachtig interieur in jouw chalet. Dat is natuurlijk de droom! In dit blog vertellen we je over hoe die droom werkelijkheid kan worden en ook jij kunt genieten van een compleet verzorgd interieur.

Vakantiehuis

Compleet verzorgd chalet interieur voor vakantieparken

Bij het inrichten van een recreatiewoning komt veel kijken. Het is belangrijk je chalet te voorzien van de gemakken die je thuis ook hebt. Daarnaast is het natuurlijk essentieel dat deze producten lange tijd meegaan en bestand zijn tegen vlekken, maar dat deze ook comfort bieden. En nadenken over één woning is goed te doen, maar hoe doe je dat eigenlijk voor een heel park? Dan stel je jezelf vooral de volgende vraag;

Wat verwachten je gasten?

Jouw belangrijkste uitgangspunt zijn natuurlijk jouw gasten! Tevreden gasten zorgen voor goede recensies en terugkomende inkomsten. Daarom is het zo ontzettend nodig om jouw gast in het middelpunt te zetten.

De gast van nu zoekt steeds meer naar luxe, comfort en wellness. In de afgelopen jaren is er een verandering ontstaan in de wensen van die gast. De vakantiewoning is het middelpunt van de vakantie geworden waar het voorheen vooral een verblijfplaats was. Dus voorheen was het interieur ondergeschikt, tegenwoordig is dat echt niet meer zo! Het interieur van jouw chalet is ontzettend belangrijk geworden. Jouw gast verwacht namelijk dezelfde luxe als thuis, of luxer. Zo kunnen zij s’avonds met het hele gezin in de keuken het diner voorbereiden, waar je daar thuis eigenlijk geen tijd voor had. Of je nodigt je vrienden uit om een avond lekker te borrelen op een luie stoel, waar je ook de hele avond comfortabel op kunt zitten.

moderne interieurstijl

Inrichten met meubels en andere elementen

Een compleet verzorgd interieur bestaat natuurlijk niet enkel uit meubels. Je denkt waarschijnlijk als eerst aan banken, tafels en stoelen. Maar om dit interieur compleet te maken moet je juist denken aan raambekleding, styling, linnen en textiel en verlichting. Daarnaast is het belangrijk om andere elementen ook mee te nemen in de beslissing. Denk bijvoorbeeld aan een compleet klein en groot inventaris, elektronische apparaten, geluidsapparatuur en niet te vergeten tuinmeubiliair. Door alle ruimtes stuk voor stuk langs te lopen laat je niks aan het toeval over.

Laat ons helpen bij het maken van de juiste keuzes

Compleet in Stijl, de naam zegt het al, wij zorgen voor een compleet verzorgd interieur en inventaris, mét stijl! Onze interieurstylisten nemen je aan de hand en helpen jou om het chalet interieur en inventaris compleet te maken. Met onze transparante manier van communiceren zorgen wij dat vooraf de kaders zijn gesteld en laten we niks aan het toeval over. Door onze aanpak blijven wij betrokken tot het einde. Transport en montage behoort ook tot onze diensten. Nadat wij in jouw woning zijn geweest en alle producten hebben geleverd en gemonteerd, kun jij direct gebruik maken van de woning. De gordijnen worden opgehangen, de kapstokken hangen aan de muur en de koffiekopjes staan in de kast. Genieten geblazen!

Dé leverancier op het gebied van interieur voor jouw vakantiewoning.

Neem contact op

Wil jij een vrijblijvende kennismaking met een van onze interieurstylisten? Maak dan direct een afspraak. We maken graag kennis met jou en jouw project!

Wil je meer weten? Ik help je graag!

Mijn naam is Zoë en ik help je graag. Bel of stuur een mailtje!