Projectinrichting kan anders!

Betrouwbaarheid en behulpzaamheid moeten de basis zijn van een samenwerking. Er zijn genoeg projectinrichters, maar wij zijn voor u een externe collega. Een partij waar u op kunt bouwen. Zijn wij daarin onderscheidend? Ja, want u mag van ons verwachten dat wij een stapje harder lopen voor u en uw gasten. Wij bouwen graag met u aan een duurzame relatie waarin wederzijds vertrouwen centraal staat.

Compleet in Stijl is een eigenwijze partner die pro-actief te werk gaat. Wij ontzorgen de opdrachtgever als het gaat om het verzorgen van een compleet interieur. Goed en eerlijk advies. Met onze levering, montage en service maken wij het verschil in de branche. Doordat wij ons enkel op de recreatiebranche richten zijn wij bekend met de huidige wet- en regelgeving omtrent uw recreatiepark.

De producten die door Compleet in Stijl worden aangeboden zijn speciaal geselecteerd voor de verhuur. De inventaris van een vakantiewoning heeft namelijk wat te verduren. Op onze offerte kunt u zien dat transparantie voor ons erg belangrijk is.

Jouw recreatiewoning, Compleet in Stijl, van meubels tot servies.

Mijn naam is Eline, ik en mijn collega’s leveren graag persoonlijk advies. Om je te inspireren laat ik alvast wat van onze totaal pakketten zien. Je kunt ook direct een berekening maken en een vrijblijvende persoonlijke aanbieding ontvangen.

Wil je liever komen kijken in onze showroom van 4500 m2 in Barneveld? Als je een afspraak maakt, zorgen wij dat de koffie/thee klaar staat! Ons nummer is 0318 – 76 34 74

Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte voor het interieur van jouw recreatiewoning? Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Je kunt ook onze producten zelf bekijken in de showroom in Barneveld. Neem contact op voor het maken van een afspraak. De koffie/thee staat klaar!

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Laat jouw gegevens achter en geef aan wanneer ik je terug kan bellen. Op basis van die gegevens kan ik snel antwoord geven op jouw vragen.

Maak kennis met ons team

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl