Particulier

Met al je vragen over de inrichting van je recreatiewoning, vakantiewoning, chalet, tweede huis of recreatiebungalow, groot of klein, kun je bij ons terecht!
Compleet in Stijl wil het verschil maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast is Compleet in Stijl een partij die persoonlijk betrokken is bij je project. Wij zijn een eigenwijze partner die pro-actief te werk gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen wanneer de vraag niet aansluit bij ons aanbod.

Projectinrichting

Betrouwbaarheid en behulpzaamheid moeten de basis zijn van een samenwerking. Er zijn genoeg projectinrichters, maar wij zijn voor jou een externe collega. Een partij waar je op kunt bouwen.
Zijn wij daarin onderscheidend?
Ja, want je mag van ons verwachten dat wij een stapje harder lopen voor jou en je gasten. Wij bouwen graag met jou aan een duurzame relatie waarin wederzijds vertrouwen centraal staat.

Showroom

We ontvangen je graag in onze showroom van 4200 m2! We helpen je bij het samenstellen van een compleet interieur. Dit kan ook op basis van een door ons getekend interieurontwerp. Naast het interieur en inventaris zorgen wij ook voor het transport, montage en de bekleding van je recreatiewoning. Zo nemen wij u alles uit handen. Samen met u controleren we na de oplevering of alle artikelen aanwezig zijn.

Direct bestellen

Je kunt ook vanuit je luie stoel thuis al een offerte samenstellen zonder onze tussenkomst. Kies de grootte van de woning en vul deze naar eigen inzicht met artikelen.
Wij hebben al een basisvoorstel gedaan, zodat je zo min mogelijk kunt vergeten. Daarna kun je een afspraak maken met onze interieuradviseur om de offerte te bespreken en waar nodig aan te passen.
Klik hier voor onze inrichtingstool

Transparant

Compleet in Stijl hecht grote waarde aan transparantie. Onze producten zijn voorzien van een vaste prijs, waardoor je direct kunt zien wat je kwijt bent voor de artikelen, de levering en montage. Zo krijgt je een helder beeld van de kosten.

Kwaliteit

Of het nu voor eigen gebruik is of voor de verhuur: het is van belang dat de producten van goede kwaliteit zijn. We maken uitsluitend gebruik van projectmeubilair geschikt voor de verhuur. Onze meubels en inventaris zijn uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo gaan je meubels langer mee en blijft de kwaliteit van je keukeninventaris hoog.

Persoonlijk

Wij nodigen je graag uit in onze showroom in het midden van het land of in een van onze modelwoningen door het hele land. Daar nemen we de tijd om samen tot een goed eindresultaat te komen. Wij leren je graag kennen om zo het juiste advies te geven. De persoonlijke relatie is voor ons erg belangrijk, daarom heb je met één contactpersoon te maken.

Wij helpen je graag!

Maak kennis met ons team

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl