Compleet in Stijl helpt u graag bij het ontwerp, het interieur, inventaris en de montage van uw chalet inrichting.

Met ontzorgen bedoelen wij ook écht ontzorgen van je houten chalet inrichting. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waardoor je direct kunt zien of er ergens nog een aanvulling nodig is. Onze meubels zijn speciaal geselecteerd voor het gebruik in vakantiehuisjes. Ook onze stylistes kijken naar een mooie mix van praktisch en design, waardoor je ervan uit kunt gaan dat het aan al jouw wensen voldoet. Compleet in Stijl is meer dan enkel het monteren en leveren van meubels, maar begeleid je in het gehele proces. Klik hier om een gedeelte onze gerealiseerde projecten te bekijken.

Compleet in Stijl wil het verschil maken in transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast zijn wij een partij die persoonlijk betrokken is bij je project. Wij zijn een eigenwijze partner die pro-actief te werk gaat. Wij zijn enkel gericht op de recreatiebranche en bezitten daardoor de kennis van de markt. Wij zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen wanneer je vraag niet aansluit bij ons aanbod.


Laat mij je verder helpen met een passend plan.

Mijn naam is Rachel, graag help ik je met jouw specifieke wensen. Binnen enkele uren een passende offerte voor het interieur van jouw recreatiewoning? Daar draai ik mijn hand niet voor om.

Je kunt ook onze producten zelf bekijken in de showroom in Barneveld. Neem contact op voor het maken van een afspraak. De koffie/thee staat klaar!

Je kunt mij bereiken op 0318-76 34 74

Laat jouw gegevens achter en geef aan wanneer ik je terug kan bellen. Op basis van die gegevens kan ik snel antwoord geven op jouw vragen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Compleet in Stijl