Neem gerust een kijkje in de showroom van ruim 4200m2
Compleet in Stijl

Interieur Vakdag Donderdag 14 maart

Boek en bezoek! Tijdens de Interieur Vakdag op donderdag 14 maart staan onze specialisten klaar om vrijblijvend advies te geven voor jou als;

  • Beheerder of eigenaar van een recreatiepark
  • Bouwer van recreatiewoningen
  • Projectontwikkelaar of makelaar recreatie

Plan jou vrijblijvende adviesgesprek voor een van de volgende onderwerpen:

Boek en bezoek

Kies onderwerp
Benieuwd wat je van de onderwerpen kunt verwachten? Lees dan verder!

1
Rendement Berekening

Neem je kengetallen mee en bereken samen met een van onze specialisten het rendement van jouw vakantiewoning(en) met de Compleet in Stijl RendementCalculator! Waarom is het belangrijk om een goede berekening te maken? Omdat een grondige rendementsberekening vervelende verrassingen voorkomt. Het bezitten van een vakantiewoning gaat immers verder dan alleen plezier; het is een langetermijninvestering die een duidelijke financiële planning nodig heeft.

Geen investering is zonder risico. Laat je niet verrassen. Door inkomsten en uitgave realistisch in kaart te brengen heb je invloed op de zekerheid van je investering. Een gedetailleerde rendementsberekening geeft je inzicht in de verwachte inkomsten en kosten. Hierdoor kun je de financiële haalbaarheid van de investering beoordelen en proactief stappen ondernemen om je rendement te vergroten.

2
Brainstorm Parkconcept

Laat onze interieurspecialist meekijken met jouw parkconcept! Als parkeigenaar, makelaar in de recreatiebranche of chaletbouwer wil je het beste uit jouw vakantiepark halen. We denken graag met je mee door creatieve en praktische ideeën te bieden zodat jouw park nog aantrekkelijker wordt voor kopers en gasten. Innovatieve concepten die aansluiten op de marktvraag, onderscheidend zijn en de toekomstbestendigheid van het park waarborgen met als doel de klanttevredenheid verhogen en het park(concept) dermate te verbeteren voor een succesvolle en winstgevende onderneming in deze branche.

3
Voorbeeld Offerte

Benieuwd naar de kosten van een complete inrichting? O.b.v. jouw plan maak je samen met van onze specialisten een voorbeeld offerte. Je ontvangt deskundig advies waarin we kijken naar de juiste balans tussen kosten, kwaliteit en efficiëntie van jouw park en/of vakantiewoning(en). We geven je graag inzicht in een transparante en complete offerte die ondersteund in de budgettering en planning maar ook voldoende inzicht geeft om de juiste beslissingen te maken die de optimalisatie en winstgevendheid van jouw park of woning vergroten. 

4
Technische Feedback

Ontvang technische feedback op jouw plan van onze interieurarchitect. Deskundig advies met als doel, de functionaliteit, vormgeving en leefbaarheid van jouw park of woning verbeteren! Denk bijvoorbeeld aan ergonomische oplossingen, inzicht in ruimtelijke indeling en esthetische ideeën die samen bijdragen aan tevreden kopers of gasten en dus de waarde van jouw park of woning!

Waar ben jij aan toe?

Oriënteren op een vakantiewoning

Ik wil inzicht in kosten en tips bij de aanschaf van een vakantiewoning.

Oriënteren op een vakantiewoning

Inventarisatie & Inspiratie

Ik wil inspiratie opdoen en inventariseren wat ik allemaal nodig heb.

Inventarisatie en inspiratie voor je vakantiewoning

Vakantiewoning Inrichten

Ik wil weten hoe ik mijn vakantiewoning het beste kan inrichten.

Hoe een vakantiewoning inrichten?